'about'

Een beetje uitleg over mezelf, mijn salon en de behandelingen die ik uitvoer...

 

Ik ben Iman, een jonge gedreven vrouw met een ondernemende mindset. Als ik iets wil, dan ga ik er gewoon voor. Ik ontdekte al snel dat ik iets met schoonheid wou doen dus begon ik een opleiding voor nagels in januari 2019. Super leuk en na 4 jaar doe ik het nog steeds graag en volg ik geregeld bijscholingen bij gekende nagelstylistes. Zo blijf ik up-to-date met de trends.

 

Hoewel ik graag nagels doe, wou ik niet 'zomaar' een schoonheidssalon zijn. Ik wou / wil me onderscheiden van het klassieke schoonheidssalon. Na lang nadenken en zelf te struggelen met pijnlijke acné en een onrustige huid, koos ik in 2021 om mij bij te scholen voor huidverbetering. Op die manier kan ik mensen ook écht helpen. Je kan bij mij terecht voor een ontspannende gezichtsverzorging maar ook voor een huid  verbeterende verzorging. Als aanvulling op de huid verbetering, bied ik minerale make-up aan van i.am.klean.

i.am.klean houdt de huid gezond en bevat enkel minerale bestanddelen die goed zijn voor jouw huid.

 

Nog een tijdje later wou ik weer uitbreiden dus koos ik voor suikerontharing. Het is een behandeling die niet veel schoonheidssalon aanbieden, omdat het een speciale techniek is. & omdat suikerhars nog niet zo gekend is als gewone hars. Toch is het véél beter voor de huid! (Ontdek op de pagina 'suikerontharing' alles voordelen).

 

 

Wil jij over een specifieke behandeling meer weten? 

Zoek onder de tabbladen & kom meer te weten over elke behandeling.